Aktuelt / Bli kjent med Inventum Nordmøre

Bli kjent med Inventum Nordmøre

Skrevet av: Inventum

Publisert: 06.02.19 - Sist oppdatert: 06.02.19

Jubileumsår for Inventum Nordmøre

I år feirer Inventum Nordmøre 15 år. Daglig leder Helge Rød forteller at det hele startet med 4 mann i oktober 2004. Fra 2004 til 2019 er de nå blitt 8 personer – og de er alle medeiere i bedriften. De har holdt på den samme tankegangen som de gjorde for 15 år siden, og det er å få alle ansatte med på eiersiden. Rød understreker hvor heldig og glad han er for å jobbe med en gjeng flinke mennesker som står på både for kollegaene og selvfølgelig for kunden. De er et godt team, og de drar lasset sammen.

Rød ser på Inventum Nordmøre sin rolle som leverandør som svært viktig. Det å ha fokus på at kunden blir tatt på alvor og får respons når det er behov, mener han er helt avgjørende. Hvis det skulle oppstå problemer med maskiner eller produkter er det viktig å respondere. Rask service er derfor noe Inventum Nordmøre setter høyt.

Rød har selv vært i bransjen i over 40 år og trives fortsatt like godt. Det er fordi bransjen aldri står i ro, og det er hele tiden utvikling og massevis av utfordringer. Han føler at Inventum Nordmøre har hatt en fin utvikling og vekst hele veien. Han understreker også fokuset på å gripe mulighetene når det skjer endringer. Inventum Nordmøre vil være tett på det som skjer, og tett på kunden. Det er på den måten man lykkes, understreker Rød.

Fokusområder for 2019

I år har Inventum Nordmøre et hovedfokus på interaktive skjermer. Det som er spesielt med dette markedet er at interaktive skjermer konverteres fra vanlige, tradisjonelle smartboards. Kunder ønsker mer moderne løsninger og Inventum Nordmøre vil derfor fokusere på å ha en oppsøkende virksomhet i forhold til å ta tak mulighetene med denne utbyttingen. De har også satt opp et showroom for å vise de moderne løsningene, noe som gir trygghet for kunder som velger dette for første gang. Et annet fokusområde for 2019 er møbelprodukt. De har nylig ansatt en leder for denne avdelingen, og de har et mål om å doble omsetningen på møbler fra fjoråret.

Lokale bidrag

Rød forteller at i disse sentraliseringstider er det viktig for oss at Inventum Nordmøre er lokalt forankret og viktig for kunden å ha en forutsigbarhet og tillit til bedriftene de bruker, og dette er noe de vil jobbe for å bidra med hver dag. Inventum Nordmøre støtter lokalmiljøet og bidrar til lokale lag og foreninger. Deres motto er å heller gi mindre summer til flere, slik at små lag og foreninger som ikke har så lett for å nå frem får økonomisk støtte. Rød mener det er viktig at Inventum Nordmøre er med på å bidra til lokalmiljøet.

Tips på tampen

Hva er ditt favorittprodukt innen ergonomi?

– For en friskere hverdag og friske medarbeidere mener jeg at hev og senk-pulten er viktig. Det som er bra med et slikt produkt, i tillegg til å kunne stå deler av arbeidsdagen, er hvor lett den kan reguleres også i lav høyde. Kombinert med en god kontorstol kan man finne den riktige sitteposisjonen, og på denne måten får man best utnytte av produktet.

Hva er et favorittprodukt på arbeidsplassen?

– Friskt og kaldt vann. Selv om vi har godt vann i Norge, er ikke vannrørene nødvendigvis like gode over alt. Derfor anbefaler jeg å installere gode vannkjølere og vann med kullsyre. Dette mener jeg er et veldig viktig produkt på arbeidsplassen.

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Business Concept With Notepad, Calculator And Document

Skriver du for hånd? Det er god hjernetrim!

Fordeler ved å skrive for hånd Godt inne ...
Hand Putting Shredded Paper In Basket

GDPR-sikker makulering

Er makuleringsmaskinen GDPR-sikker? Bruk av makuleringsmaskiner forhindrer at konfidensielle ...
Printer

Slik velger du riktig printer

Velg riktig printer til ditt behov Laserprinter, blekkskriver, ...
PC

Slik velger du riktig PC til ditt behov

Hvordan velge riktig PC? Det er ikke alltid ...